Овъглено тяло на 44-г. мъж е открито в Русенско. МВР и екипи на крак

payimage-392698

Овъглено тяло на мъж е било открито след пожар в русенското село Стамболово, съобщиха от полицията.

Около 15 часа в четвъртък е подаден сигнал за горяща къща. На място са изпратени екипи на пожарната от Сливо поле и от Втора РСПБЗН в Русе, както и полицейски екип от РУ – Сливо поле. Там е установено, че гори стая на втория етаж на къщата, като пожарът се е бил разпространил и под покривното пространство, предава 24 часа.

След ликвидиране на огъня в стаята върху останки от легло е намерен труп на мъж, за който се предполага, че е на живущия на адреса 44 годишен.

При пожара е унищожена напълно стаята и са нанесени сериозни щети на предверие пред нея. Унищожена е и част от покривната конструкция на къщата.

Извършен е оглед на местопроизшествие от дежурна оперативна група на МВР и съдебен лекар. Към момента не са установени данни за извършено престъпление.

Предполага се, че мъжът може да е заспал с цигара, което да е причина за възникване на произшествието. По случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Сливо поле, уведомен е дежурен прокурор.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ