Глас от народа: Този човек е бъдещият кмет на Пловдив!

1866227

Освен в предизборните агитации е хубаво да се вслушаме и в това, което мислят хората, живеещи в Пловдив за важния избор, който предстои да направим. Попаднахме на публикация на Georgi Dimitroff, който споделя личното си мнение, воден от човешките качества на Костадин Димитров. Публикацията бързо предизвика интерес в социалната мрежа и беше споделена и от Иван Тотев. Ето какво гласи публикацията:

„Този човек е бъдещият кмет на Пловдив! Да знаете! И така, не ми се слушат критики колко не става за кмет, или колко Тотев е е зад него или Герб! Само да отбележа, че по време на Герб(Тотев) градът се разви много, млади хора се заселихме трайно в Пловдив, друго лице придоби града, много хора по света чуха за нас, а като част от тази политика на Герб най-естественото продължение на положителна насоченост е да гласуваме за Костадин Димитров-Коцето! Позволявам си да кажа Коцето, защото го чувствам като приятел, всеки път се спира при мен, докато свиря, ще попита „Как си“, докато мнозина други известни минават като недостижими и не се интересуват от живата личност! Ето така може би ме „спечели“ като глас Коцето!

КОЦЕ- НАПРЕД И НАГОРЕ-С ТЕБ СМЕ!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ