Червена България ликува! Голямата новина за ЦСКА е факт

Ôóòáîë - Ëåâñêè - ÖÑÊÀ-Ñîôèÿ

Близо 1 милион цесекари в страната може да си отдъхнат.

Разрешението за реконструкцията на стадион „Българска армия“ влезе в сила вчера, след като изтече установеният от закона 14-дневен срок от получаването му. ЦСКА ще обяви следващите стъпки по реализирането на мечтата на червена България в понеделник, предава Тема Спорт.

„След всяко „не“ амбицията ни растеше, след всяко „да“ вярата преливаше. Знаехме, че рано или късно ще сбъднем и тази своя най-голяма цел. Ето, че този момент настъпи. Получихме така заветния документ. Получихме възможността да построим сами новия ни модерен стадион“, обявиха от ЦСКА на 5 октомври.

Преди няколко дни пък стана ясно, че в ДНСК е постъпила поредната целенасочена жалба срещу проекта на клуба. „Нямаме притеснение, че сигнали като този ще бъдат отхвърлени и няма да бъде създаден прецедент с отмяна на вече издадено и подписано от главния архитект на столицата разрешително за реконструкция“, реагираха от „Армията“ на 17 октомври.

И няколко дни по-късно позицията им беше потвърдена, след като 14-дневният срок за влизане на решението в сила изтече и то не беше отменено. Плановете на ЦСКА са реконструкцията на „Армията“ да започне в началото на декември. Тя ще отнеме около две години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ