Тотален обрат! Валерия към Ергенът Евгени: Бебетата ни близнаци ще изпреварят сватбата!

валерия, евгени

Оказва се, че настъпва тотален обрат, който разтърсва отношенията на Евгени Генчев „Ергенът“ и Валерия. Двамата търсят нов дом, в който да живеят заедно. Става ясно, че на Дневен ред не е сватбата, а бъдещите наследници на двойката – бебета близнаци, за които Валерия мечтае, а Евгени се страхува…

Връзката ни е толкова хармонична, но единственото трудно и мъчително нещо в нея е разстоянието, което ни дели. От части това си има своя чар, защото не спираме да си пишем писма и да си липсваме все повече, но ми се иска вече да сме си заедно“. Това сподели Валерия в предаването „Търси се“ по bTV.

Евгени от своя страна разказа, че от първия момент, в който срещнал Валерия осъзнал колко е специална за него.

„Щастлив съм и не съм очаквал да се влюбя толкова. Следващата стъпка е да заживеем заедно в нашия нов дом. След това ще мислим и за сватба и деца“, сподели пианистът.

„Още си пишем писма. Не сме говорили още за сватба. Сигурна съм, че ще бъдеш и най- страхотният баща. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкова много се страхуваш да имаш!“, добави любимата на Ергенът – Валерия, предава Марица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ