Костадин Димитров: Район „Южен“ ще получи добра грижа, прекрасни хора живеят тук

Image_15939453_40_0

Да вложи 7 пъти повече хъс, работа и воля като кмет на район „Южен“ даде дума пред стотици кандидатът на ГЕРБ Атанас Кунчев. Това стана на мегагонцерт, организиран от партията в парк „Белите брези“ в неделя.

Оркестър „Канарите“, ансамбъл „Тракия“ и Здравко Мандаджиев събраха половината квартал, мнозина извиха кръшно хоро. Преди веселбата координаторът на ГЕРБ в Пловдив Димитър Колев обясни, че с Костадин Димитров провели среща в София с министъра на транспорта. Там поставили проблемите, пред които жителите на „Южен“ са изправени.„Район „Южен” ще получи добра грижа. Говорейки си с всеки от вас по време на обиколките ми, разбрах какви прекрасни хора живеят тук и колко много заслужават те. Нашият кандидат за кмет на район „Южен” е Атанас Кунчев и той има моята пълна подкрепа”, заяви Костадин Димитров, който се бори за градоначалник.
Претендентът за района пък увери, че ще даде всичко от себе си, за да изведе „Южен“ от задънената улица, в която се намира.

„Цял месец обикалям района и виждам неговото състояние. Знаете как работех като заместник-кмет в район „Източен” – между хората и на терен. Тук ще вложа 7 пъти повече хъс, воля, работа. Заедно с вас ще успеем”, смята Кунчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ