От ЦСКА побесняха: Това е обстрел! Недоумяваме как е възможно да се случи в България!

payimage-598322

Ръководството на ЦСКА съобщи, че влизането в сила за разрешението за реконструкция на стадион „Българска армия“ се отлага. Причината е жалбата на заместник-кмета на район „Красно село“ Николай Веселинов до Дирекция за национален строителен контрол. ДНСК e органът, който официализира разрешителното за реконструкция на „Армията“.

„Недоумяваме как е възможно в правова държава всяко намерение за нещо позитивно да бъде поставяно под непрекъснат обстрел и да се случва толкова трудно“, подчертават „червените“ в позицията си, която публикуваха в официалния си сайт.

Изявлението на ЦСКА:

„Влизането в сила на разрешителното за реконструкция се отлага.

В деня, в който трябваше да ви съобщим, че получаваме най-важния за нас документ, да ви разкрием плановете си за бъдещето, както и да обявим организацията ни за последния мач на ст. „Българска армия“, с огромно съжаление и разочарование трябва да напишем друго.

След постъпила жалба в последния възможен момент всичко това се отлага за неопределено време. След входирането на сигнала, с който ви запознахме миналата седмица, сега същият този професионален жалбоподател е входирал реална жалба, заради която вместо да влезе в сила разрешителното за строеж трябва да влезе в съда.

Това ще сложи спирачки на всички наши планирани дейности и предвидени кампании, освен ако лицето не оттегли жалбата си в законовия срок. Можем само да гадаем какви биха били подбудите му да забави проект в полза на цял един град, но го призоваваме да преосмисли решението си, защото няма нито една обективна причина да не получим разрешително за реконструкция на рушащо се съоръжение, което ще превърнем в приказно място.

Вярваме, че нищо не е в състояние да спре изпълнението на целта ни, но и недоумяваме как е възможно в правова държава всяко намерение за нещо позитивно да бъде поставяно под непрекъснат обстрел и да се случва толкова трудно“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ