Треньорите в „Гласът на България“ аха да си скочат. Дара се ежи на Мария: Пак ще се бием!

дара, мария илиева

Много таланти минаха през сцената на „Гласът на България“, но някои от тях оставят сериозна следа с присъствието си, карайки треньорите буквално да полудеят на столовете си. Това се случи и в последния епизод на музикалното шоу, когато едно момиче от Добрич накара Мария Илиева и Дара да крещят от местата си.

Единственият, когото 18-годишната Теа Йорданова не накара да се обърне с лице към нея, беше Миро, който обаче впоследствие много съжали за решението си. Въпреки че и Миро е родом от същия град – Добрич.

„Пак ще се бием“, зарече се Дара и се качи върху стола си заканително. Може би защото и Мария Илиева не се сдържа този път.

„Какво беше това гласище?“, възкликна тя и побърза да се подиграе на колегата си Миро, че не се е обърнал. Възхищението си към Теа не скри и мастъра Иван Лечев.

„Денят ми стартира с училище, продължава с урок по пеене и стартира работния ми ден, защото нашите са разделени от много години и исках сама да се издържам. Работя като сервитьорка в бар“, споделя чаровната Теа във визитката си. И добавя, че баща й я съветва да се занимава с „по-сериозни неща“. Нейна голяма опора е и майка й.

В крайна сметка Теа избра да се присъедини към отбора на Дара с думите: „Отивам при моята зелена половинка“, визирайки, че най-близко до родния й Добрич, откъдето е Миро, който така и не се обърна, е Варна, откъдето е родом Дара.

„Бравоо, Тея! Невероятна! Светлото бъдеще е пред теб!“, веднага коментираха развълнувани зрители в социалните мрежи, предвиждайки бляскаво бъдеще на талантливото момиче. „Освен глас, гений, сексапил има и ум“, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ