Дойде и най-черната вест! Почина дядото от мелето с кола, управлявана от 12-годишния му внук

payimage-514591

Почина 75-годишният мъж, пострадал при катастрофа с кола, управлявана от 12-годишния му внук. Окръжната прокуратура в Търговище е започнала разследване по случая, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Инцидентът е станал в събота, близо до язовира край село Кралево, пише 24 часа. 12-годишно момче от Търговище, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Голф“ с търговищка регистрация – собственост на мъж от село Кралево, движейки се направо в земеделска обработваема площ – нива, е навлязло с автомобила в речно корито. след което той се е забил в насрещен земен скат.

75-годишният дядо бил в тежко състояние, с множество фрактури по шията и гръдния кош и с пневмоторакс. Пострадала е и 72-годишна жена, тя е без опасност за живота.

На водача е взета проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух, която е отрицателна. По предварителна информация колата е на дядото, който по някаква причина е дал на малолетния си внук да управлява колата и дори се е качил при него. Той и съпругата му, баба на шофьора, са пострадалите при катастрофата.

Работата по разследването продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Търговище.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ