Компанията превозвач излезе с позиция по повод автобуса с дете зад волана

kompaniiata-prevozvach-izleze-pozitsiia-581

Продължение с поредния случай, при който дете застана зад волана.

Както съобщихме, момчето бе заснето да стои с ръце на волана в скута на шофьор на автобус, движещ се по автомагистрала „Тракия“. Кадрите обиколиха социалните мрежи и предизвикаха множество реакции.

От компанията превозвач изпратиха позиция по случая. Стартирано е вътрешно разследване на казуса и ще бъдат предприети „всички необходими мерки“.

„Няма да се толерира никакво нарушение на правилата за безопасност, което застрашава пътниците или служителите“, пишат от компанията си в прессъобщението.

Видеото с автобуса, който е с пловдивска регистрация, било заснето в неделя около 11:00 часа на пътя Бургас-София. Очевидка, заснела кадрите, твърди че превозното средство е криволичело на пътя. При изпреварването тя и мъжът ѝ видели, че зад волана е седнало момчето.

Очаква се ОДМВР – Бургас да предоставят подробности във връзка със случая.

Вижте и цялата позиция на превозвача, публикувана без редакторска намеса:

„Във връзка с докладвания инцидент бихме искали да подчертаем, че безопасността на движението е най-важният приоритет за FlixBus. Няма да се толерира никакво нарушение на правилата за безопасност, което застрашава пътниците или служителите. Незабавно сме стартирали вътрешно разследване и ще предприемем всички необходими мерки. От самото начало на сътрудничеството ни с местните партньори изискваме високи стандарти за безопасност и качество. Безопасността на пътниците и шофьорите е винаги с най-висок приоритет за нас.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ