Внимавайте! Джебчии плъзнаха из Варна, вижте как и къде атакуват

1869250

Крадци плъзнаха из Варна. Жена си изпати в квартал „Възраждане“, тя е била преджобена докато чака автобус на спирката. За случая разказа тя в социалните мрежи.

Вижте разказа на жената:

„На спирката на булеварда, вероятно се е случило (по спомен и поувлечена в болежките си) седнах на пейката, докато чакам автобус 20. Придържах си раничката с преметнато отгоре якенце, но явно не съм усетила седящият до мен ученик („хвала“за възпитанието“) кога лекичко е бутнал ципа на преградата и портмонето ми се е озовало в ръцете му. Независимо колко бяха парите ми и дали съм имала належаща нужда от тях, но лична карта, карта за пътуване и други подобни бяха вътре. Това ми донесе , освен притесненията по смяна на документи и високо кръвно.“

За щастие, варненката е имала късмет. По късно портмонето е намерено от две жени и предадено в полицията. Става ясно, че след обира и прибирането на парите, портмонето е захвърлено в кошче за боклук.

Жената е изпълнена с благодарност на двете жени, а в бързината и притеснението си е разбрала единствено, че са от квартал „Възраждане“. Все пак варненката не таи гняв, тя се обърна към крадците с думите:

„Към джепчиите съдбата все някога ще покаже верният път. Бъдете бдителни!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ