На 71г Ева от „Тоника“ заговори за сватба и съсипа „Гласът на България“: Експлоатация на младите!

ева найденова тоника

И на 71-годишна възраст вдовицата на естрадния певец Гого Найденов Ева Найденова, продължава със сценичните си изяви. Ще е сред гвоздеите в програмата на традиционния коледен концерт в Бургас.

На 12 октомври навърши 71 години. Споделя, че 70-ия и юбилей бил грандиозен като сватба. Не планирала да празнува 71-я си рожден ден, но променила плановете и го отбелязала. Не е от хората, които правят равносметка, но много добре знае, че тя също допуска грешки и когато се случи нещо такова, се извинява. Благодарна е, че още е жива и допълва, че за човек на нейната възраст, всеки ден е подарък.

Винаги прощава на хората, които са я засегнали волно или неволно, а с тези, които грешат системно, просто прекратява отношения, пише „Уикенд“.

В началото на следващата година ще станат 10 години от смъртта на съпруга й, но отбелязва, че планира за тогава само панихида, тъй като няма да успее да довърши книгата за него дотогава.

Към днешна дата много съжалява за ината, който е проявявала към съпруга си. Признава, че не гледа „Гласът на България“ и дори го определя като безжалостна експлоатация на млади хора, а и песните им са „безумно скапани“. Най-жалкото е, че има много млади дарования, но подражаването на звезди и неподходящите песни, ги съсипват.

Два пъти в живота си е имала проблеми с гласа – първият след Виетнам, когато го изгубила на нервна почва и вторият – след смъртта на съпруга й, когато пиела безобразно количество успокоителни, защото била изпаднала в тежка депресия. С дребни изключения, успява да поддържа здравето си във форма.

По повод наближаващите избори, Найденова отбелязва, че винаги гласува, макар и да не вижда смисъл от това, защото не вижда разлика.

Относно войните в Украйна и Израел посочва, че и двете са братоубийствени и не одобрява насилието под каквато и да било форма. Подчертава, че е убедена, че има извънземни, които си умират от смях при тези войни, тъй като хората сме някаква бебешка цивилизация във Вселената.

Не се надява да получи персонална пенсия, защото дори не е предлагана за това, а и културата някак си винаги остава на заден план. За съжаление не вижда нещата да вървят към по- добро, защото ни управляват „цървули, които се надяват да станат трандафор до трандафор“. Пенсията й е 600 и няколко лева, а от следващата година приключва и тригодишната награда в размер на 500 лв., която взима ежемесечно заради „Златният Орфей“.

Признава, че се накъдрила, за да не й се налага да ходи често на фризьор. Не посещава и козметик, грижи се сама за кожата си. Вече отдавна не шофира.

Категорична е, че не се страхува от смъртта, защото адът е тук на земята, а на друго място във Вселената е само любов. Смята, че смъртта не е страшна, а по-страшното е да живееш сред глупаци. За онези, които редовно я погребват казва, че ще живее до 101 години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ