Деси Радева хвърли бомба за състоянието си: Няма мистерия! Не е толкова важно, просто светът се върти

payimage-603206

Съпругата на президента Румен Радев е с гипс от седмица. Тя е счупила лявата си ръка и спекулациите около здравословното й състояние не спират. Спрягаха се дори версии като катастрофа, побой, домашно насилие и какво ли още не, пише Kliuki.bg.

Оказа се, че първата дама е пострадала при битов инцидент.

„Няма никаква мистерия около счупената ми ръка… Светът се върти. Просто човешки битов инцидент. Рисковете на живия човек. Това не е толкова важно сега“, обясни ситуацията в социалната мрежа Десислава Радева.

Първата дама не изглежда разтревожена от ситуацията, но приема с удоволствие всякакви съвети за бързо възстановяване. По нараняванията може да се съди, че президентшата е паднала от високо, но тя не съобщава подробности около инцидента.

Припомняме, че вече втори мандат тя и съпругът й Румен Радев обитават шикозната вила „Калина“, която е част от правителствената резиденция „Бояна“ в полите на Витоша.

Любопитна подробност е, че това не е първия инцидент с Деси Радева. Тя премина през тежка и спешна операция на мозъка, през пролетта на 2021 година. Следващият месец преболедува тежко Ковид-19. Два месеца след това пък постъпи с жестоко главоболие в столична болница, като й откриха три аневризми на мозъка, които бяха оперирани.

За да се пречисти, година след операцията, Деси Радева измина пътя на духовното пречистване „Камино“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ