Тони Димитрова през сълзи: Обичах чудовище. Живях с насилник

Тони Димитрова

Тони Димитрова за повреден път взриви социалните мрежи със скандални разкрития от личния си живот.

Бургаската Бони Тейлър изненадващо сподели, че е имала любовна връзка с насилник. Певицата успокои, че самата тя не е била тормозена от въпросния мъж, като за момента реши да запази името му в тайна, но коментира пред почитателите си, че някой ден може би ще събере сили, за да разкаже покъртителната история с най-малки подробности. И все пак, мнозина се досетиха кой е агресора, за когото говори изпълнителката на „Ах, морето“.

Повод за излиянията на Тони станаха зачестилите напоследък случаи на насилие над жени и животни. Изпълнителката на „Ах, морето“ винаги е била защитник на онеправданите и не се притеснява да изразява мнението си свободно по всякакви обществено важни въпроси и казуси. Този път естрадната звезда се ужасила от пореден случай на насилие над кученце, което е починало. Историята я провокира да разкаже своя лош спомен.

„Някога обичах един човек. До днес се чудя защо.. Синът му доведе едно черно бездомно куче. И го искаше. Подкрепих го. Кучето живееше при тях известно време, не беше научено на нищо и се изпишка няколко пъти в апартамента им. И този, когото обичах, го пребиваше от бой! И тогава разбрах, че обичам чудовище! И всичко свърши още тогава в мен! Някой ден ще разкажа…“, написа в социалните мрежи Тони Димитрова. Според близки до естрадната изпълнителка, най-вероятно става дума за последното й публично известно гадже – бургаския певец Иван Ченов, който навремето участва и в „Гласът на България“.

Тони имаше кратка връзка с него, за която и до днес горчиво съжалява. Приятелите на Тони са убедени, че тя визира именно Иван в покъртителната история за насилие, която споделя. Преди време тя намекна, че докато са били заедно, Иван й е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, докато той се е възползвал от доверието й и я е мамел, пише Lupa.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ