Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал в събота на протест срещу ….. себе си и собственото си нефелно правителство

7 Dni Bulgaria27.10.2023
5

Неандерталецът шизофреник Кирил Петков излизал в събота на протест срещу ….. себе си и собственото си нефелно правителство!

Искат си миличките машинки и са изпаднали в хистерия, готови са на всичко, много им хареса да си правят ала-бала – по-лесно е, отколкото да се опитват да си търсят някой да гласува за тях. Това наистина е опит за преврат, ама както всичко останало и той е идиотски и аматьорски. Кирчо обвинява в „заговор“ коалиционните си партньори и най-вече Борисов, когото с Бойкикиев изпраха. Ама нали заедно управлявате бе Кире!

След като излезе доклад на ДАНС и на тази база ЦИК взе решение да се гласува само с хартия, ОИК – София се опитва да ни пробута машинките на всяка цена и вече абсолютно незаконно някой ги разнася напред-назад! Явно Васко десето е „поръсил“ членовете на общинската избирателна комисия и тези сега се напъват, за да не би случайно някой да си поиска парите обратно, защото „сделката“ е провалена.

Няма как ОИК да реши нещо, което противоречи на решението на ЦИК, затова едната комисия е ЦЕНТРАЛНА, а другата ОБЩИНСКА. Това е все едно кметът на Калофер, например, да отмени решение на Министерски съвет. По същата логика утре сутринта СИК-овете (секционните избирателни комисии) могат да откажат на ОИК и да изпълнят решението на ЦИК и респективно да не включат в електрическата мрежа венецуелската техника на Ухото.

По-лошото е, че доверието в изборния процес е силно разклатено и никой не би признал резултата, който компютъра, обслужващ Васето ще изплюе на база подадени гласове чрез венецуелските машинки на Сиела Норма!

На всичкото отгоре, някакъв дилетант, заместник министър „отговарящ“ за изборите, снимал кодовете, качил на флашка информация, която той не би трябвало да разнася по изборни щабове и тайни квартири и избягал през глава да я предостави на Васко десето, който е капарирал София и сега всички по веригата не искат да връщат парите. Голяма мъка. Горките палячовци…

Очевидно държавата ни се е рападнала напълно след като тези шарлатани и обслужващите ги чиновници все още са на свобода.

А на призивите за арест и съд на Кирчо ще отговоря така – НЕ СТАВА! Ще пледира невменяемост и ще си тръгне по живо по здраво. Най-много да изкара някой и друг месец в Курило и до там. По-скоро помислете за катрана и перушината – аз лично, вече започвам да се връщам в мислите си към едни добри стари традиции!

От профила във фейсбук на Страхил Ангелов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ