Това е уличен рекет под надслов „оставете ни спокойно да си крадем изборите“! Шмекери с пари тормозят народа

7 Dni Bulgaria28.10.2023
payimage-604991

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

ПП свиквали демонстрация! Омръзна ни! Това е уличен рекет под надслов „оставете ни спокойно да си крадем изборите“! Защото това ни гарантира последващите кражби при разпределянето на публичните средства. Не знам какво повече може да се каже за тези хора освен това, което Кирил Петков призна в оня запис: ако не бяхме направили ала-бала с президента, нямаше да ни има на политическата сцена…

Демократичният процес е все по-опорочен и все по-деформиран от уличния рекет ала соросоидни цветни протести. След като машините били само „принтери“, защо е цялата тази политическа буря и бранене на едни принтери?! Явно не са само принтери. А са гаранция за присъствието на боклуците във властта.

Една група опасни шмекери получи властта с машинките и сега паразитира върху безпомощността на гражданите да се съпротивляват на серията от лъжи и илюзии. Бедните и зле образовани маси в едно общество винаги стават жертва на влиянието на малки добре финансирани групи, които употребяват бедняците за собствените си цели.

И сега Кирето и Асен пак с тази мантра – машинките, та машинките!

Да предоставиш изборите на частна фирма е абсолютен политически упадък, какъвто само ПП могат да лансират. Институции се изграждат много трудно в условия на крайна бедност и политическа раздробеност. Появата на ПП установи анархия в държавата и демонтира всички правила. Дори законите, които се гласуват под егидата на ПП, са абсурди. Тези избори трябва да мобилизират всички нормални граждани срещу представителите на анархията, лъжите и функционалната неграмотност!За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ