Pavell призна: Михаела ме съсипа! След 3 години най-после станах от дивана!

169866078989254

Рапърът с прозвището Pavell изживява истинска метаморфоза в момента. Дуетният партньор на Венци Венц оправя външния си вид с пълна сила, след като се бе отпуснал жестоко много през последните години. Павката е влязъл отново във фитнеса и е започнал здраво да тренира. За 4 месеца си е върнал старото тяло, с което се похвали в социалните мрежи.

Интересното е онова, което го е накарало да се занемари така. Цели 3 години той е ял като за последно на дивана и е играл видео игри. Това е довело до отпускането на тялото му, което си личи най-вече от големия корем, който е имал, предава Флагман.

Истината е, че рапърът е изпаднал в депресия след раздялата с Михаела Филева. Тя се случи малко преди тези 3 години, но пандемията през 2020 г. го довършила. След като певицата била шута на рапъра, той се посветил на работата си и дори си намери ново гадже, с което е до днес.

Любовта му към Филева обаче не спряла и след като му забранили да работи заради кризата с Ковид, той седнал на дивана и почти не станал от там до това лято. Павел Николов вече изглежда както преди и е готов за нови подвизи. Скоро той ще навърши 35 г. и вече му е време да направи най-големия подвиг – да стане баща.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ