Юлиян Цолов рони сълзи след повдигнатото обвинение. Славена Вътова го довърши

юлиян цолов, славена вътова

Славена Вътова явно преживява доста труден период, след като отново се е изнесла от семейното им жилище с Юлиян Цолов и сега е под наем с двете им деца, съобщава HotArena.

За нещастие, това се случва за втори път в последните 18 месеца. Предишното изнасяне беше породено от надеждата ѝ да заживее с тогавашния си любовник – политологът Слави Василев. 6 месеца по късно обаче Славена се върна в семейното жилище с подвита опашка. Оказа се, че наскоро тя е прехвърлила нейния дял от апартамента на Юлиян, който пък всячески вече се опитва да го продаде.

Законната ѝ половинка Юлиян Цолов е с повдигнато обвинение от прокуратурата за измами в особено големи размери. Предстои му гастрол в съда където ще се обяснява какви ги е вършил.

Според близки до Славена при нея положението е доста критично. След като ѝ се наложило да плаща сметките на цялото домакинство и даже и кафетата на Юлиян в продължение на година, миската решила че е време да зареже веднъж завинаги псевдо бизнесмена. Явно тя никога не си е представяла да живее с толкова изпаднал мъж, публично обвинен в кражби.

Явно обаче Славена умее да гледа напред, защото доста бързо се е ориентирала и все по-често е забелязвана в компанията на нов мъж. За разлика от нея, Юлиян Цолов отчаяно обикаля заведенията с негов близък, който му плаща салатата и кафето. Той се мята на различни момичета за да избие комплекса си по Славена, представяйки се за заможен баровец. Често обаче ридае и се надява Славена да се върне отново при него.

Ще има ли ново завръщане, тепърва ул. „Оборище“ очаква да разбере. Все пак шанс, казват, се дава до два пъти. Третият път си е чиста глупост.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ