Костадин Димитров: Нямаме различия със Славчо Атанасов, всяка подкрепа е добре дошла

kostadin-dimitrov-niamame-razlichiia-423

Славчо Атанасов подкрепя Костадин Димитров на втори тур за изборите за кмет на Пловдив. На брифинг Димитров заедно с лидера на партията Бойко Борисов заявиха, че от „Съединени за Пловдив” са дали своята подкрепа за ГЕРБ на балотажа.„Подкрепата е в името на града. Винаги съм бил в добри отношения със Славчо Атанасов и не смятам, че има някаква пречка да работим заедно. Имали сме разговори през последните 12 години с него. Предвиждал е дори моята победа на първи тур в „Тракия” през 2019 година”, заяви Костадин Димитров. Той допълни, че всякаква подкрепа е добре дошла що се касае за развитието на Пловдив.

„Единодушни сме по темите за тепетата, река Марица, развитието на културата. Уличните ремонти трябва час по-скоро да се завършат. Нямаме особени различния в програмата, гледаме в една посока”, каза Димитров.

Борисов също похвали Славчо Атанасов, като заяви и Тодор Чонов е бил в централата на ГЕРБ.

„За всички тези хора имам добро мнение, както и те за нас”, заяви Борисов. Той каза, че Пловдив винаги е бил пример за съединение в политически аспект.

Очаквайте подробности!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ