„Не искам да се оплаквам. Благодарен съм!“: Закуска „мечта“ в родна болница, народът изригна

закусва

Снимка на хапване в родна болница привлече огромно внимание в социалните мрежи. Причината? Храната, която много граждани не намират за задоволителна. Случката е споделена от гражданин в една от групите на Велико Търново във Facebook. На кадъра се виждат две филийки, които са намазани с масло, а по тях се виждат и тънки-тънки ивици сладко, предава ГласНюз.

„Конфитюр няма за две филии“, констатира Павлин М. -мъжът, който споделя за ситуацията. „Не искам да се оплаквам. Благодарен съм!“, допълва той.

За отрицателно време случката добива огромно внимание в мрежата. Реакциите са стотици, а коментарите – десетки. Много граждани са възмутени от рациона. Те не го намират за достатъчен, като изказват бурно възмущението си. Някои споделят своя опит с медицинската храна, който не е еднозначен. Някои са попаднали на богати порции, но други на по-оскъдни.

Не липсват и граждани, които се хвърлят да защитават „филиите с конфитьор“. Вижте някои от мненията на великотърновци:

„Това е, защото трябва да ти дадат една филийка. Ако е една, ще стигне и маслото и конфитюра“, къде сериозно, къде с ирония пише Момчи Б.

„Не знам да се смея ли да плача ли“, чуди се Михаела Д.

„в България сме ей, трябва да се гордеем с това!“, иронично добавя Маргарита М.

„И за вечеря още 2 филии?“, чуди се Магдалена С.

„И като прочета коментари, че и на толкова трябва да сме благодарни, ми става зле“, отбелязва Елизабет В.

„Капризи в къщи – има всичко. Стойте си у дома“, пише Атанаска И.

„Така ще е! Като не сте единни…“, смята Станислав Н.

„Честно казано след няколко дни глад преди и след операция тези филии бяха най-вкусното нещо! Изглежда трагично извадено от контекста, но всъщност такива пакетчета с масълце и конфитюр ги има и по хотелите. Сменете гледната точка“, пише Мария Д.

Вижте и цялата публикация на Павлин М.:

„#Стефан #Черкезов. По здравна каса – толкова. Конфитюр няма за две филии… За жалост, не са виновни лекарите, а тъпата здравна система.Не искам да се оплаквам. Благодарен съм!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ