Щракнаха Асен Блатечки и новата му за първи път. Оказа се известна жена, работи сред дипломати

асен блатечки

В посолство, сред редица дипломати, работи новата половинка на Асен Блатечки. В това се убедиха вездесъщите папараци на „България Днес“. Екип на вестника хвана в крачка двамата влюбени, докато похапват в обедната почивка на новото гадже на актьора.

Блатечки паркира огромния си джип в паркинга на посолството на Словения, което се намира в центъра на София. Щом намества чисто новия си автомобил, актьорът слиза от колата. А на секундата до вратата му идва изгората му – червенокоса красавица, която е доста по-млада от 52-годишната звезда.

Прави впечатление, че новото возило на Блатечки е плъгин хибрид, или казано с други думи – върви и на ток, и на бензин. Екранният психолог от женския затвор в „Клетката“ веднага се възползва от възможността да зареди батерията на колата си в паркинга на посолството. Според наши изчисления белият джип на Блатечки струва няколкостотин хиляди лева, тъй като е пълен с екстри.

След като мушна зарядното, Блатечки хваща под ръка любимата си и се насочиха в близкия ресторант. Двойката прекара повече от час и поръча солидно количество храна. Без да си дава зор, актьорът и жената до него се насладиха на обяда, не спирайки да се усмихват и да разменят мили думи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ