Откриха кокаин в дома на мъжа, намушкал дете в Кючука и вилнял с ножове пред полицаи

полиция

Районна прокуратура – Пловдив повдигна три обвинения на 29-годишния мъж, намушкал с нож тийнейджър в Кючук Париж, а после оказал съпротива при опита на полицията да го арестува.

Припомняме, че нападението над 16-годишното момче е станало в сряда. Докато чакал да пресече на пешеходна пътека, тийнейджърът бил прорязан с нож в гърба от непознатият за обвинения мъж, който веднага след това избягал.

Вчера пък, когато криминално проявеният бил потърсен от полицаите на адреса му, той ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал яростна съпротива при задържането Това наложило спрямо него да бъде използвано помощно средство тейзър.

Едно от обвиненията, които мъжът ще получи е за нанасяне на причинил лека телесна повреда по хулигански подбуди. Освен това ще му бъде търсена отговорност и за закана за убийство спрямо полицейски служители.

Третото обвинение е за това, че е държал в дома си високорискови наркотични вещества – кокаин.

По делото са извършени разпити на свидетели, както и както и претърсване и изземване в апартамент и др. Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Действията по разследването продължават.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ