Ще се хванете за главите! Ето коя е снахата на Деси Слава, засенчи певицата с красотата си

десислава, майки

Фризьорката с най-големите естествени гърди! Така неофициално в социалните мрежи наричат 27-годишната Анжела, която е бременна от сина на фолкпевицата ДесиСлава.

Красавицата и Майки разкриха, че очакват първото си дете, а чалга дивата ще стане баба само на 44-годишна възраст, пише България Днес.

Бъдещите родители са заедно от около 2 години, като в началото упорито криеха връзката си, за да не бъдат урочасани отношенията им. Анжела е родом от Сливен, но живее в Пловдив, където работи в салон за красота. Под тепетата са впечатлени от огромния й бюст, но клиентки не пропускат да изтъкнат и добрите й професионални качества като фризьорка.

Любопитен момент е, че Анжела е с пет години по-голяма от сина на фолкпевицата, но това не е пречка за любовта им.

„Любовта ражда любов“, написа Майки и така официално призна, че ще става баща за пръв път. С любимата си пуснаха снимки, на които бъдещата майка позира с наедряло коремче. Кадрите са впечатляващи, тъй като Анжела позира по долно бельо, което показва, че е в отлична форма преди очакваното щастливо събитие.

През последните години синът на попфолк звездата се превърна в истинска бабанка. През лятото Майки отпразнува 22-ия си рожден ден и показа яки мускули по случая. Младежът е истински здравеняк и изглежда по-голям за годините си. Младежът живее като баровец и редовно се показва от тузарски плажове и заведения.

Майки има опит с малките деца, тъй като помага на ДесиСлава в отглеждането на по-малкия си брат Борис, който е от друг баща.

В началото на века ДесиСлава и българският емигрант в Чикаго Михаил изживяха бурна любовна връзка, от която се роди синът им Майки. Впоследствие двамата се разделиха, а фолкпевицата обвини бившия си в системен тормоз. Михаил за последно видял Майки, когато бил на 2 годинки. Михаил многократно настоявал синът му да му гостува в САЩ, но ДесиСлава била категорично против. Преди седем години баща и син за пръв път се видяха на живо в България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ