Срещата България-Унгария ще се помни! В УЕФА изумени от Градев, такъв абсурд не са виждали

национален отбор

В УЕФА и Спортния арбитражен съд (CAS) в Лозана са изумени от българина Георги Градев заради аргументите му във връзка с жалбата за решението европейската квалификация между България и Унгария да се играе при закрити врата, съобщава БЛИЦ, цитирайки свои източници.

По програма двубоят трябваше да се играе в София. Впоследствие срещата беше преместена на празни трибуни в Пловдив, но заради препоръка, че стадион „Христо Ботев“ не е обезопасен достатъчно провеждането ѝ под тепетата е под въпрос.

Самият Градев призна в социалните мрежи, че жалбата му е отхвърлена. Според източниците, които разполагат с цялата кореспонденция между двете страни, УЕФА и CAS са изумени от аргументите и подобен абсурд не са виждали в целия си живот. Градев се е представил като футболен фен по линия на това, че УЕФА наскоро е подписала меморандум с футболните запалянковци, според който ще си взаимодейства с тях по различни въпроси.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ