Мистериозен инцидент: Нанков от ГЕРБ се появи с фиксатор за ръка в Търново, притесни колегите си

николай нанков герб

Мистериозен инцидент е сполетял един от важните членове на ГЕРБ. Това стана ясно от видео, излъчено на живо във фейсбук профила на лидера на партията Бойко Борисов. Част от силните хора на ГЕРБ са във Велико Търново, пише Блиц. Именно там те ще решат да останат ли в „сглобката“.

От кадрите стана ясно, че Николай Нанков има проблеми с дясната ръка. Това стана ясно след като същият се появи на срещата с фиксатор. Чрез него рамото се фиксира в желаното положение, като осигурява както неговото обездвижване, така и на лакътната става.

В началото на септември месец и друг член на партията – зам.-председателят Даниел Митов, притесни всички с появата си в Народното събрание. Там той влезе се появи с бастун, а едва към края на октомври месец призна, че е скъсал менискус. От думите му тогава стана ясно, че в началото на август се е подложил на операция, след която е ходел с патерици.

А какво се е случило с колегата му Нанков, че да е с фиксатор за ръка, все още не се знае.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ