Сълзи от щастие! Певицата с пиянска изцепка Белослава гушна бебе (СНИМКА)

белослава

Певицата Белослава стана баба за първи път. Дъщеря й Божидара я дари с внучка, кръстена с прекрасното име Рая. Гордият татко е катерачът, отдаден и на windsurf Васил Чаушев, предава Блиц. Това е първо дете за двамата влюбени.

Новината става ясна от Инстаграм профила на красивата Божидара, която помести снимка на малката в профила си и я приветства с думите „След дълго чакане, най-накрая се запознахме!“

Под публикацията веднага заваляха поздравления, като всички пожелават на малката Рая да бъде много здрава и да расте щастлива и безгрижна.

В профила на певицата Белослава обаче по нищо не личи, че вече е горда баба. Все пак това е една прекрасна новина, която ще разведри ежедневието на изпълнителката на „Има чудо, няма друго“ след проблемите й с полицията.

Белослава бе хваната да шофира след употреба на алкохол (1,25 промила) в малките часове на нощта. На певицата са предявени обвинения, но все още няма издадена и влязла в сила присъда за деянието. То е първо провинение на изпълнителката, която публично се извини за станалото.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BOJIDARA IONOVA (@bo.jidara)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ