Ямбол завря! Даскал снимал деца с камера в мъжката тоалетна. Ученик: Беше отвратително

169998989174904

Потресаващ случай от Езиковата гимназия „Васил Карагьозов“ в Ямбол потресе града, а прокуратурата образува досъдебно производство и започна разследване срещу учител, който е заподозрян, че е снимал със скрита камера в мъжката тоалетна, предава Флагман.

Става въпрос за Иван Л., който работел в най-елитното училище в града едва от няколко месеца – назначен бил с временен договор. Колегите му го описват като много съвестен и отдаден на работата преподавател. И много строг. Голяма част от учителите са убедени, че той е станал жертва на постановка от учениците си, които много-много не го харесвали, защото смятали, че изисквал ненужно много. Учениците обаче са на друго мнение.

В социалните мрежи те разказват и за деня, в който са го спипали с телефона.

Ето какво пишат учениците:

„Аз съм от класа на ученика на когото му се случи тая отвратителна случка. Учителят беше вкаран в класната стая при нас по време на часа, лично призна за поставянето на телефона в коша макар и да не призна истинската причина. Отключи телефона си със собственият си пръстов отпечатък, а за протокола това дори не беше личният му телефон, а втори с който очевидно разполагаше заради тези си цели.“

„По време на часа въпросното момче отиде до тоалетната и се върна заедно с учителя в стаята държейки телефона и обяснявайки ни, че клипа, който е заснет е дълъг 11 минути, т.е. – снимал е цялото междучасие. По време на заснемането му господинът е стоял пред тоалетната говорейки по личният си телефон. Момчето намира телефона, който снима в кошчето в кабинката, завит в черна торба и направена дупка за камерата, която да може да снима. Обяснение и причина за заснемане получихме от учителя, която е неадекватна, а телефона беше предаден на директорката. Класът ни беше в дирекцията, за да обоснови гледната си точка и да изслуша виновния.“

Каква е истината – ще установи в своето разследване прокуратурата!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ