Инфарктна ситуация в Нова. Водещите скочиха: Ники, какво става, жив ли си?! Виждаш ли ни?

нова водещи

Страхотен гаф в сутрешния блок на Нова телевизия. Той беше сътворен от синоптика Николай Василковски.

Точно след края на новините в 8 ч. ,докато на екрана минаваше шапката на прогнозата за времето, зад кадър се чу изненаданият глас на Василковски: „Абе новини ли вървят, бе?“.

Секунди по-късно в кадър беше показана интерактивната карта, на която той трябва да обяви прогнозата за времето. Самият синоптик, обаче, липсваше.

Кадърът беше задържан близо минута при пълна тишина, след което се намесиха водещите Виктор Николаев и Мира Иванова.

„Колеги, ще разтревожим много публиката и феновете на Ники Василковски. Дайте да не показваме по този странен и страшен начин“, призова Николаев, цитиран от Блиц.

„Върнете камерите към нас. Ники всъщност сигурно леко се е разсеял, затова не е в студиото“, включи се и Иванова.

„Ще изплашим феновете на Ники. Показва се гробна тишина и един кадър с прогнозата за времето. Ники, ако ни виждаш от нюзрума, чакаме те. Ето го, Ники се появи. Ще ти звънят всички близки и ще те питат: „Какво става, жив ли си“, продължи Николаев.

Василковски все пак успя да се включи в предаването.

„Така де, трябва да погледна карти, да видя какви са температурите“, опита се да се измъкне той, макар че не беше много убедителен и се подсмихваше. Освен това се задъхваше, което очевидно показваше, че е бързал да се появи пред камерите.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ