Младата баба Белослава призна за афера с актьора Мариан Вълев – Куката: Едва ли съм му първата!

payimage-424646

И певицата Белослава вече е в клуба на младите баби. 49-годишната изпълнителка бе зарадвана от щерка си Божидара с внучка, която носи името Яна. Новината става ясна от инстаграма на младото момиче, което публикува снимка на малката в профила си и я приветства с думите: „След дълго чакане, най-накрая се запознахме!”. Под публикацията веднага заваляха поздравления, като всички пожелават на малката да бъде много здрава, да наследи таланта на баба си и дядо си, както и да расте щастлива и безгрижна.

Божидара е на 25 години и има собствена марка за дрехи, вдъхновена от любовта ѝ към екстремните спортове. Таткото на бебето е катерачът Виктор Чаушев. Това е първо дете за двамата влюбени.

През лятото Белослава бе заловена да шофиране в нетрезво състояние. 49-годишната изпълнителка бе арестувана за 24 часа по Закона за МВР, след като на 11 юли около 3,30 часа бе спряна на столичния бул. „Александър Пушкин”, а пробата с дрегер е отчела 1,25 промила алкохол в издишания въздух. До проверката се стигна, след като униформените забелязали люлеещата се Белослава да излиза от денонощен магазин.

Изпълнителката на „Слушай ме” отказа да даде кръвна проба, а дрегерът изненадващо се оказа без пломба и съответно резултатът от 1,25 промила алкохол е недоказуем в съда. Най-вероятно тя ще се размине с най-лекото наказание – глоба и взимане на книжката за до 12 месеца.

Преди време фенка на Белослава официално написа, че най-вероятно любимката й е била не само пияна, но и дрогирана. Именно заради това е отказала да даде кръвна проба. По-голяма част от хората, които шофират след употреба на наркотици, отказват да дадат кръвна проба, защото ще се разминат само с глоба в размер на 2000 лв. и лишаване на водача от право да управлява моторно превозно средство за 24 месеца. Семейството на талантливата певица застана плътно зад нея. На 1 февруари Белослава и съпругът й Евгени Йонов отпразнуваха 26 години от сватбата си. Междувременно се понесоха слухове за развод, но на този етап Белослава и Евгени са закрепили отношенията си.

През 1992 г. изпълнителката заминава да учи в колежа „Санта Моника” в Калифорния. Началото е повече от ужасно. На летището разбира, че багажът й е загубен. Тя е тръгнала от България със зимно палто, а в Лос Анджелис температурата е над 35 градуса. Приятелят на семейството, който трябва да я посрещне и заведе до квартирата и колежа, се вясва и изчезва. Белослава тръгва сама с карта на града в ръце, сменя автобуси и привечер успява да стигне до един крайбрежен булевард. Разбира, че сама няма да намери сградата на колежа. Звъни на друго приятелско семейство и казва, че се намира на „Пико булевард”. „Стой там и не мърдай”, нарежда й жената, идва и я прибира. После къдрокосата изпълнителка научава, че е попаднала в така наречения район на бездомниците и той въобще не е най-сигурното място в града.

В колежа „Санта Моника” Белослава записва рекламна фотография. Тя е единствената специалност в него, свързана с изкуство, освен музиката. А причината да не запише музикалния факултет е, че там вижда само госпъл певци. По-ясно казано – всичките са черни момчета и момичета. И взема правилното решение – тъй като няма как да се мери с тях, си казва, че ще пее по-нататък. Въпреки че прави това 10 години в детския радиохор и музиката и пианото дотогава са реалният й живот. Когато си идва през ваканцията в София, се запознава с Мариан Вълев, който й става гадже.

„Тогава той беше плейбоят на НАТФИЗ и едва ли съм първата му любов”, казва Белослава, която не крие, че е имала връзка с актьора. В края на втората година от следването й той идва в Лос Анджелис. Живеят няколко месеца, Мариан ходи на кастинги, не успява, но и не се отчайва от това. После си тръгва и се разделят като приятели. Тогава певицата сбъдва своята американска мечта чрез фотографията. Има щастието да се учи от големи майстори, един от тях е Джордж Филипс – фотографът, който снима рекламите на „Марлборо”. За този период от живота си обаче Белослава казва, че е натрупала повече чисто човешки, отколкото фотографски опит. И признава, че днес няма интерес да снима, защото музиката е победила сърцето и разума й.

Когато е във втори курс, се запознава с художника Евгени Йонов. Всъщност, те се знаят от деца, защото родителите им са приятели. По време на една от ваканциите й двамата се срещат на концерт на Соня Васи в зала „Универсиада”. Само след три месеца се женят. През 1998 г. се ражда дъщеря им Божидара. Момичето е наследило красотата на майка си, но предпочита професията на баща си Евгени Йонов пред професията на своята майка. Божидара се увлича по екстремните спортове и рисуването, завършила е Националната художествена академия.

Дъщерята на Белослава беше забранила категорично на майка си да я споменава в интервюта и телевизионни участия и се криеше от известността като дявол от тамян. Когато порасна, Божидара се превърна в красавица с къдрави коси и сериозен характер, изнесе се да живее с приятеля си и създаде собствена марка за дрехи. Тя е сърфистка, както и кайт и уиндсърф инструктор. Разбира се, последната година е забавила темпото и не е толкова екстремна. Момичето се опита да запази бременността си в пълна тайна, но през лятото имаше слухове, че Белослава ще става баба. Самата певица нито ги потвърди, нито отрече, но на 14 октомври публикува радостна вест в внучето си. В профила на Белослава в социалните мрежи заваляха стотици пожелания за малката Яна, като най-оригиналните бяха баба й да не я вози пила, предава ХотАрена.

Преди дни стана ясно, че Деси Слава, едва на 44 години, също чака внучка. Глория пък стана баба на 47 лазарника, а Кака Лара – на 49 г. Явно в последно време се завръща модата отрочетата на известните да стават млади родители.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ