,,Клептомани със съмнително психическо здраве разправят, че ги подкрепят от американското посолство?“

payimage-600258

„В България не е нужна проруска пропаганда. Достатъчно е само да пуснеш банда идиоти със съмнително психическо здраве, които да разправят, че летят на 8 хил. метра без кислород и всички зулуми на тяхната власт се дължат на подкрепата им от американското посолство.“

Това пише в официалната си Фейсбук страница журналистът Ивелин Николов.

„Същите идиоти украсяват картинката, като всеки ден обикалят телевизиите и твърдят, че тези, които доскоро наричаха мутри и мафиоти, работят за тях, защото са пленници на същото американско посолство.

Каква е картината? Банда клептомани разправят, че работят с мутри и мафиоти, защото така искат от американското посолство? Това е много сладко. Може да се дължи на любовта им към руския петрол, но кой знае?“ , заявява той.

„Важното е, че по думите им всичко се дължи на американското посолство. Тези свършиха далеч повече полезна работа за Путин, отколкото васкинираните антиваксъри, които изследват плоската земя“, завършва той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ