На върха на щастието: Мъжът на Цветанка Ризова покори сцена заедно с Васил Найденов

цветанка ризова

Две любовни двойки приковаха погледите на зрителите по време на концерта на легендите на българската музика Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов в зала 1 на НДК на 7 ноември.

В музикалния спектакъл „Безнадежден случай“, който вече имаше разпродадено представяне в Пловдив през лятото, се включи и пианистът Евгени Генчев, който изпълни „Бохемска рапсодия“ на „Куин“ на рояла на Димитров. В публиката пък го аплодира неговата любима Валерия, която не спря да пее най-големите хитове на Найденов, Карадочева и Димитров. Въпреки слуховете, които постоянно ги разделят, Ерген №2 и яростната защитничка на животните изглеждат все така отдадени един на друг, пише ХотНюз.

Другата любовна двойка на концерта бе журналистката Цветанка Ризова, която седеше на един от първите редове в залата, и адвокат Красимир Недев, който бе сред гост-изпълнителите на сцената. Той не скри, че е сбъднал една от мечтите си, заставайки до колоси като Карадочева, Димитров и Найденов. Юристът, който пее добре, свири още и на китара заедно с пощальона Пейо от предаването „Имаш поща“. Специален гост на концерта бе комедийният актьор Виктор Калев, който имитира не само Богдана, Стефан и Кеца, но и Лили Иванова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ