Дипломат: Радев, това е ментално разстройство. Показваш лицето си на мужика-агент на Кремъл

payimage-607222

Обърнете внимание на Румен Радев и обкръжението му бивши дипломати от БСП, един външен министър, изобщо „елит“ и то европейски, поне във версия БКП/БСП.

И в тяхно присъствие е президентът, който има претенция да е генерал, да разбира от военно дело. Смята жертвите на украинците били много. Дори няма понятие, че не става дума за жертви, а за саможертви, защото тези хора са защитавали Родината си. Умряли са не по-своя воля, а защото са били нападнати, подло, в гръб, от бивши братя.

Контраофанзивата била огромна грешка!? Казва изключителния, тънкия военен стратег Радев, тоест украинците е трябвало да се примирят, със загубата на територия, да клекнат на условията на Путин и да вдигнат белия флаг.

Вероятно заобиколен от дипломати, за да подчертае, че трябва дипломатическо решение на войната. Това е ментално разстройство – опитайте се да преговаряте за мир с човек, който ви прерязва гърлото.

Изглежда с напредването на времето, в което ще освободи президенството от присъствието си, падат и последните му претенции за цивилизованост и се показва лицето на мужика-агент на Кремъл. Това изказване и в същия род на прозрения, каквото е „какъв да е Кремъл? – Руски е.

С поредната си изцепка Радев не само циментира правителство, защото всяко служебно правителство назначено от него, е правителство на държавната измяна, но обрича и въпросните лица и присъдружните им от БСП на вечна опозиция, но и прави задачата за ограничаване на правата му, да назначава служебен кабинет по свое усмотрение, незабавен приоритет.

Представяте ли, този индивид като главнокомандващ издава заповед на българската армия, да не се съпротивлява, и да не контраатакува агресор, нахлул в България? Примерно по време на Сръбско-Българската война. Княже, Княже, къде си, Княже да измиеш срама от лицето на българската политика?

Коментар на Илиян Василев дипломатът, енергиен и политически експерт

Източник: БГНЕС



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ