Извънредно! Враца под блокада: Появи се Георги Вълев от „Килърите“, баретите на крак

Георги Вълев. Килърите

Враца е под пълна блокада заради Георги Вълев от „Килърите“, съобщава агенция BulNews. Преди минути сградата на съда в областния град бе обградена от бусове с барети. Повод за отцепването на района е Георги Вълев. Той е осъден на доживотен затвор без право на замяна за организирането на две убийства. Килърът излежава присъдата си в ловешкия затвор, откъдето е докаран във Враца тази сутрин. Днес във врачанския съд предстои да бъде гледано едно от делата, които се водят срещу него.

Два буса на „Охрана на съдебната власт“, 4 патрулки на полицията и екипи на „Жандармерия“ от Плевен са блокирали центъра на града и отбиват движенито край Съдебната палата. Преди пристигането на обвиняемия, патрулките на полицията обикаляха града със свалени прозорци, за да следят всяко движение в периметъра.

Веднага, след като делото приключи, Вълев ще бъде върнат обратно в ловешкия затвор. Престъпната група, станала известна като „Килърите“, бе задържана през 2010 г., а в края на 2017 г. делото приключи окончателно с най-тежка присъда за Георги Вълев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ