Бойко Синапов: Уважавам Вътев, но нещата ще излязат от контрол. Земеделците ще протестират още

бойко синапов

Земеделските производители отново ще излязат на протест след седмица, ако исканията им не бъдат изпълнени. Това обяви председателят на „Обединени български животновъди“ Бойко Синапов по БНР.

„Не искаме нещо, което не може да се изпълни. Допуснат ли нов протест в София, нещата ще излязат от контрол“, подчерта той.

Синапов изтъкна, че в исканията им няма политически мотиви, а протестиращите животновъди се обръщат към ГЕРБ и ДПС, защото те са другите партии в управлението на страната, освен ПП-ДБ:

„Обръщаме се към ГЕРБ и ДПС, защото виждаме, че държавата се управлява от една сглобка. Затова се обръщаме към останалите партии, които управляват“.

Давал съм приятелски съвети на министър Кирил Вътев да си направи екип, с който да започне да работи, но това не се случва, каза Синапов и припомни, че те са били първата организация, която е подкрепила министъра на земеделието, когато е заел този пост.

„Уважавам го като човек, но като министър – Кирил Вътев не можа да се справи“, заяви той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ