Извънредно: Работници откриха трупа на издирвания Емил в новострояща се сграда. Целият е в кръв

труп

64-годишният Емил Даракчиев, обявен за издирване от полицията по молба на близките му в Благоевград, тази сутрин бе открит мъртъв. Открит е от работниците на 5-я етаж на новострояща се кооперация в жк. „Ален мак“. Издирваният е напуснал дома си в събота вечерта без телефон. Тази сутрин съпругата му разпозна тялото.

Започва оглед от следствена група. Сигналът е подаден към 8:30 часа тази сутрин от строителите, които не са работили на обекта от миналата сряда. Мъжът е открит паднал по очи на последния етаж, където са монтирани кофражни платна за изливането на плоча. Има следи от кръв, след огледа ще бъде назначена аутопсия от съдебен лекар за установяване причините за настъпване на смъртта.

Възможно е да се е спънал в тъмното и при падането да си е ударил главата, пише Блиц. В събота заваля сняг, температурите паднаха, изчезналият е открит на около 500 м. от дома си в жк. „Ален мак“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ