Гала прекъсна внезапно ефира заради Деси Стоянова: Много рано си отиде Велислав от този свят

гала

Натъжена и с треперещ глас, Гала прекъсна коментарите в „На кафе“, за да даде своята подкрепа към журналистката от bTV Десислава Стоянова, която изгуби своя мъж.

Колеги, време е за реклама, но вчера си говорихме с вас да отделим време в нашето предаване за един колегиален жест и да изкажем съболезнования на Деси Стоянова от „Преди обед“, започна Гала по Нова Тв.

„Деси вчера загуби съпруга си Велислав Русев, известен разследващ журналист. Съболезнования, Деси, от целия ни екип, и Светла памет на Велислав Русев“, добави водещата.

Към нейната скръб се присъедини и Кристина Патрашкова, която е работила заедно с Велислав Русев.

„Велислав, светъл път на душата му. Той беше първо невероятно красив човек, беше много талантлив, беше като ментор на една плеяда от по-млади от него разследващи журналисти, така че остави следа в журналистката.

Много рано си отиде от този свят, има две прекрасни момчета, дано намерят сили цялото семейство да преодолеят тази трагедия“, коментира Патрашкова, предава Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ