Известен директор с жест към президентшата, тя се трогна: Едва ли някой би останал безразличен

Десислава Радева, Румен Радев

Директорът на УМБАЛ гр.Бургас проф.Миразчийски подари на съпругата на президента Румен Радев Десислава отливка от крачетата на най-малкия им пациент в момента – Марин, роден в 26 гестационна седмица.

Държавният глава и съпругата му посетиха лечебното заведение в понеделник, където стартира поредното издание на Българската Коледа. Тазгодишното издание е посветено на деца, нуждаещи се от хирургични интервенции.

„Подарък, към който едва ли някой би останал безразличен“, пише Радева за отливката на едва 4,5-сантиметровите крачета на бебето“, и добавя: „Ще мине време, докато проходят. Но важното е, че ще го направят. Благодарение на грижите и отдадеността на д-р Стиляна Томова и нейния лъчезарен екип. Ала колкото и отдадени да са те, биха били безпомощни без нужната апаратура, за която им помага президентската инициатива“.

„Българската Коледа съществува вече 21 години, защото е смислена и, за съжаление, необходима. Помогнала е на хиляди български деца и техните родители. И ще продължава да помага. Докато всички ние вярваме в нея и я подкрепяме“, заявява още съпругата на президента в своя публикация в социалната мрежа, предава Епицентър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ