Сашо Кадиев плътно до Деси Стоянова в мъката й: Вельо ще намери покой! Обичаме ви!

сашо кадиев деси стоянова

„Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините“.

С тази емоционална изповед се сбогува с покойния си съпруг Деси Стоянова. Ден след като на 57 години от инсулт си отиде Велислав Русев, водещата на „Преди обед“ по Би Ти Ви публикува снимка на двамата и думи, които разчувстваха нейните близки и приятели.

„Никой никога не е подготвен за моменти като този“, завършва Деси.

Подкрепа й оказа дългогодишния партньор в предаването Сашо Кадиев.

„Това е трагедия. Висшата сила отнема близките ни по всевъзможни начини. Оставя ни без тях. Да продължим живота си в надпревара със смъртта. Вельо приключи своя земен път, за да се възроди в следващия. Духът му лети към Небесното Царство. Там, той ще намери покой. Същността му остава да живее в неговите деца – Краси и Стефан. И в нашите сърца и умове. Добър човек си отиде. Без време. Бог да го прости. Деси, обичаме ви“, сподели синът на Катето Евро, предава България Днес.

Поклонението пред Велислав Русев ще бъде на 1 декември (петък) в 14ч. в частен гробищен парк „Бояна парк“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ