Ново убийство смрази България: Внук смаза от бой баба си, жертвата починала в мъки в болница

payimage-559505

Врачанският окръжен съд днес постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража за К. К. Срещу него е повдигнато обвинение от окръжната прокуратура във Враца за това, че умишлено е умъртвил баба си И. Г., като смъртта е настъпила преди седмица във врачанската болница. Според обвинението деянието е извършено при условията на домашно насилие.

Съдът прие, че са налице всички, изискуеми от закона предпоставки за вземането на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо обвиняемия К. К. Престъплението, за което му е повдигнато обвинение, се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Според съдебното решение е налице обосновано предположение за вероятна съпричастност на К. К. към престъплението, в което е обвинен. С оглед здравословното състояние на обвиняемия, съществува реална, а не хипотетична опасност той да се укрие или да извърши престъпление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ