Софи Маринова беснее след ареста на Лоренцо: Тежко ти и горко, ако сгафиш пак

лоренцо, софи

Тежко и горко му на Лоренцо, ако сгафи отново!

Така се зарича Софи Маринова, щом научава за поредната изцепка на наследника си, твърдят близки до култовата певица.

Синът на ромската перла бе арестуван за притежание на дрога – кокаин и канабис. Това не е първият път, в който младият левент се издънва и попада в ареста. От година е публична тайна, че Лоренцо има проблеми със закона. И на няколко пъти е хващан от ченгетата – веднъж дори за превозване на мигранти. А след това лежи в кауша, докато майка му не плати гаранцията, пише България Днес.

Софка дърпа яко конско на Лоренцо след поредния път, в които стъпва накриво и гази закона. Колкото и синът на хитовата певицата да се оправдавал, че всичко е постановка, този път майка му вече вяра му няма.

Ромската перла била бясна, че наследникът й постоянно я злепоставя и петни фамилното име. На Маринова й идва до гуша постоянно да оправя кашите, в които отрочето й се забърква.

Затова го предупреждава напълно сериозно – или спираш с глупостите, или спирам кранчето. Софка вече е взела мерки и отряза сериозно единствения си наследник. Взима му ключовете от колата, както и реже жестоко джобните му.

Дали Лоренцо ще послуша майка си този път и е приел думите й на сериозно, ще разберем в близкото бъдеще. Но Софка била категорична, че няма да търпи повече своеволията на единствения си син, който от години й създава проблеми.

„Софчето знае да действа с Лоренцо. Едва ли ще сгафи отново“, коментират близки до Маринова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ