Цитиридис се отказа от 100 000 лв. от заплатата си, bTV го връща на ефир с ново шоу

николаос-цитиридис-1280x896

Николаос Цитиридис се сбогува с публиката си на 1 декември, но се очаква съвсем скоро да се усмихне отново в ефира на Би Ти Ви. Телевизията пуска ново шоу от януари и се говори, че гръкът щял да е един от двамата му водещи. Другият май ще е Иво Аръков.

Новото предаване ще се казва „Кой да знае?” и ще върви в делничните дни, в праймтайма – най-гледаното време, твърдят от Би Ти Ви. Това обаче е твърде разтегливо понятие. Преди години в праймтайма влизаше часовият пояс от осем до десет вечерта, но напоследък телевизиите започнаха да го разширяват и за праймтайм вече се брои времето от шест до единайсет вечерта. Продукцията ще е от типа куиз шоу – игра с въпроси. Веднага след като Би Ти Ви разпространи информацията за новия си проект, се зашушука, че може да свалят „Стани богат” и да го пуснат на неговото място. В телевизията обаче са категорични, че това няма да стане. И двете предавания оставали в ефира й. Това означава, че „Кой да знае?” най-вероятно ще намери място веднага след новините – където доскоро вървеше турският сериал. Още в началото на новия тв сезон шефът на телевизията Ралф Бартолайт обеща повече да не пуска турско след новините. И измести сериалите от 22 часа.

Какво ще представлява новото шоу? То е замислено е като комедийно-познавателен формат, в който забавлението ще се смесва със съобщаване на любопитни факти. Ще се състезават два отбора – само от звезди. Те ще печелят съответните суми за всеки въпрос, на който отговорят правилно. На финала обаче всички пари ще остават за публиката. Отборите ще имат капитани – двама комедианти. Говори се, че единият от тях най-вероятно ще бъде Николаос Цитиридис. Телевизията спря неговото вечерно шоу, но едва ли ще се откаже от него като едно от своите лица. Той има достатъчно фенове сам по себе си и в него е инвестирано толкова много под формата на реклама, че е слабо вероятно да не му намерят друго място след свалянето на шоуто.

Освен това новото предаване се прави по лиценз на британската компания, която притежава и правата на „България търси талант”. Цитиридис беше в журито на последния сезон на „Талантите”. Според слуховете, англичаните тогава много го харесали и със сигурност не биха възразили да води новия проект на Би Ти Ви. Източник на „Уикенд” твърди, че шоумена е с наполовина орязана заплата. От 1 декември той вече получава около 8000 лена месечно, т.е. със 100 000 лева по-малко на година.

Кой ще бъде вторият капитан на отбор в новото предаване? Засега се спрягат различни имена, но най-вероятно изглежда това да е любимият актьор на Би Ти Ви Иво Аръков. В телевизията открай време са му фенове и го бутат във всеки формат, в който могат да му измислят работа. Опитаха се дори да го направят водещ на предаването „Преди обед”, след като стана ясно, че Сашо Кадиев напуска. Там нещата не се получиха, но в „Кой да знае?” може и да се получат. Освен всичко останало, напролет се очаква да тръгне третият сезон на сериала „Съни бийч”, в който Иво е главно действащо лице в ролята на глуповатия морски спасител Младен. Това е най-симпатичното за публиката негово превъплъщение и доказва таланта му като комик. Същият този талант ще му е от полза като водещ в новото шоу.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ