Биляна Стамова: Няма да мълча! Ето я срамната истина за Мастършеф, не им прави чест

биляна

Тазгодишното издание на “Мастършеф” приключи, като не липсваше напрежение до последния момент. Осман, Биляна и Марианна се бореха за голямата награда, като именно научния работник от Варна успя да грабне 100 000лв, въпреки масовото неодобрение на зрителите, решението е окончателно, пише mozache.com.

Варненката Марианна заложи на морски дарове за предястие и основно, като сготви рибена супа от лаврак, миди, скариди и хайвер като предястие и даде калкан за основно с цвят от тиквичка и картофен фондан. Тиквичката присъстваше дори в десерта й, но най-добре се вмести в супата. Осман приготви еленски стек с юфка, круши и диви гъби.️ Биляна поднесе филе от гълъб с кисело зеле и сос от череши.

Преводачката от Пловдив Биляна не се справи добре с предястието скумрия с домати и гранита от бъз, което имаше твърде ексцентричен вкус, но основото й с гълъб бе перфектно.

Това е коментарът под поста в MasterChef България:

“През цялото състезания и до днес запазих достойнството на абсолютно всички, замесени в продукцията! Не Ви прави чест, да уронвате моето, приписвайки “психическите нестабилности” на мен! Не аз бях на хапчета за нерви, вдигане на кръвно по време на елиминации и прилошавания по коридорите, изпадане в истерии! Разбирам, че монтажът е направен, така, че моето меню да бъде “провал”, но истината я знаем! Ако не е удобна, по-добре замълчете! Срамно е и не ви прави чест в стремежа да издигнете някой да принизявате друг!”

Явно в коментара си Биляна има предвид подбутването на определени участници и ощетяването на други. Какво се е случило обаче зад кулисите, остава да гадаем.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ