Кой е като тях?! Ето как синът на Софи Маринова отърва затвора, тя пък вдигна луд купон

лоренцо, софи

Синът на Софи Маринова бе спипан от полицията с наркотици в себе си, но остана в ареста едва няколко часа. Оказа се, че Лоренцо е пуснат под гаранция, след като известната му майка се е бръкнала дълбоко в джоба и е откупила свободата му.

Голямата певица все още няма собствен дом и продължава да живее по квартири. Макар да изкарва много големи суми от хонорари, тя издържа голямо семейство, а покрай тях винаги има някакви драми и проблеми със закона, които накрая оправя Софи с много пари.

Софи била силно притеснена за ареста на сина си и побързала да го откупи. А той изглежда не съжалява за случилото се, тъй като часове след ареста се показа с марихуана в ръка на стори в Инстаграм и заявявайки, че е вярно всичко, което се пише по медиите за ареста му.

Изпълнителката на „Плачещо сърце“ не може да събере нито лев покрай мъжете в живота си. Преди години даде целия си хонорар от „Като две капки вода“ – 100 бона, за да измъкне бившия си Гринго от затвора, след като го бяха закопчали за куп измами – рекет и склоняване към проституция.

Сега Софи отново извади кесията и не позволи на сина си да се покае за грешките си в затвора и най-после да си вземе поука и да спре да харчи парите на майка си и да я излага по този брутален начин. „Нищо не става от него, съсипа я, горката София“, коментират нейни колежки.

Но пък изглежда и на нея не й е много тежко, тъй като няколко дни след скандалния арест вдигна шумен купон по случай рождения си ден. На 5 декември тя навърши 48 години и събра близки, приятели и колеги на тайно парти, което се е състояло в ресторант в Горна Малина. Софи си била поръчала продължителна заря, която вбесила хората от селото. Преслава, Меди и Тони Стораро били сред ВИП гостите на партито, а на едно от сторитата й в Инстаграм видяхме на челото на масата без никакъв срам да седи и самият Лоренцо, пише show.blitz.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ