Бачев избухна срещу Гласът на България: bTV, шизофреници ли сте? Остана да предлагате и весели балони

мариан бачев

В „Гласът на България“ става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите мерят гласови възможности и артистично поведение на сцената, менторите правят нелекия избор, предопределяйки развоя на събитията. Картинката изглежда не се нрави на всеки пред малкия екран, а потвърждение за това е актьорът Мариан Бачев, който наскоро буквално попиля формата.

„Един телевизионен формат, насочен основно към млади и подрастващи, едновременно ни натяква хем колко са „зелени“, хем рекламират най-долна отвратителна енергийна напитка, като „непринудено“ участниците отпиват от нея, докато са в очакване да сбъднат мечтата си на голямата сцена“, така започва въз гневния пост в социалните мрежи на Бачев, който явно не е пестил емоции и гняв, докато го пише.

„А не би ли било прекрасно да предлагате и весели балони – ще ни чака незабравима забава? А после същата телевизия ще прави репортажи колко опасно е това. Доста шизофренно, не ли?..

Гласът на България, вярвам, че можете да минете отвъд „aд“-а! Или греша?“, завърши актьорът, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ