Краси Дунев хвърли бомба: Гатьо ми причини нещо ужасно в „Игри на волята“

игри на волята

Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което отпадна на полуфинал и остави доста смесени чувства в аудиторията.

От една страна, хората се радваха да видят мъж на 50 години, който е такава физическа форма. От друга мнозина се разочароваха от поведението на един от спортните герои на страната ни. По този повод доайенът на Старейшините направи голямо признание:

„Не бях подготвен за „Игри на волята“. Дунев обясни, че изобщо не е бил готов за социалната игра и като цяло я е подценил жестоко. Физически той се подготвял около месец и половина. За тренировки обаче имал само 15-20 минути на ден, защото в същото време организирал състезанието за световната купа във Варна.

„20 години като не си правил нищо, не е лесно“, призна Краси, който за пореден път подчерта, че е влязъл в риалитито основно заради дъщеря си Никол. Дунев нямаше как да не коментира и хейта, който се изля в социалните мрежи срещу него и дъщеря му, предава vihrogon.

„Избягвам да чета коментари, но за съжаление тя ги чете. Много грозно е… Изядох доста помия и аз. Не разбирам тези неуспели хора, които с това се занимават само“, заяви легендата на гимнастиката ни. Той обаче каза, че получава и много мили похвали. Децата пък идвали в залата му с грейнали очи, на състезания вече не можел да влезе по половин час, защото всички искат да се снимат с него.

Неволно или нарочно, Краси Дунев хвърли доста сериозно обвинение срещу друга звезда на „Игри на волята“ – Пеньо Гатевски — Гатьо. „Гатьо щеше да ми счупи кръста, след една битка дойде да ме прегърне, вдигна ме е ме залюля опасно“, коментира 50-годишният гимнастик. Той не скри, че според него легендата на Гладиаторите е искал да го контузи.

Сега се очаква отговора на Гатьо на това обвинение. Както се видя и в „Игрите“, той не изпитва особено добри чувства към Дунев. Едно от най-скандалните изказвания на Гатьо беше точно по негов адрес. Бившият командос се ядоса, че водещите все повтарят, как Дунев е защитавал честта на България пред света на олимпиада. Според Гатьо, той е правил същото като професионален войник, но никой не признава това.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ