Андролова: За Радевата любимка Деница Златева далаверите са най-добрият адвокат!

калина андролова

Деница Златева вече е измислила стратегия как да набута комисията на Жечо Станков в нищоправене, за да се спасява от осветяване на истината. Вече има план за реакция. Мафията се е включила на максимум обороти да пази виновниците за сатрапския договор с БОТАШ. Друго си е Деница да храни този и онзи частник от държавните загуби на „Булгаргаз“. Защо да не се краде, като после държавата ще „оздравява“ дружеството и никой некадърен мениджър няма да понесе отговорност?! Кражбите и далаверите са най-добрият адвокат на Деница Златева! Те ще я спасят.

Хората в комисията от всички партии вече са впримчени да действат в полза на некадърната далавераджийка Деница, радевата любимка. Разбира се тя е любимка на много хора, защото милионите създават любезно отношение и политическа адвокатура. Безсрамен политически елит! Няма друга държава в Европа, която да е така задушена от мафията. Мафията прибавя нови и нови нещастници към собствената си клоака, корумпира всичките си врагове и ги превръща в палячовци. Непрестанно поглъщане на нормалността. Това е блато, от което България никога няма да се измъкне.

Това е война с неизвестно времетраене. България се унищожава от свръхалчните си политически елити, които нямат милост. Клета държава, клет народ! Често се вълнувам и говоря с разни политици, не можете да си представите за каква арогантност иде реч. Политиката им отнема главите, мозъците, душевността, човешкото, всичко. Оставя ги само по алчност! Алчност, която не се спира пред абсолютно нищо. Ще минат през трупове, за да усвояват пари. Пари. ПАРИ! ПАРИИИИИ! Къде ще си ги носите бе, драги политици! Нали знаете, че има баланс. Ще получите пари, за да ви се отнеме друго. Всичко се плаща на този свят, Вселената се саморегулира.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ