Васил Терзиев се нанесе в ново имение с нова жена! Писъцетие им разцепват „Лозенец“

payimage-607080-1280x876

Въпреки, че все още по документи е женен, а на втория изборен тур дори се показа със съпругата си, столичният кмет Васил Терзиев си е наел ново, безбожно скъпо любовно гнездо, на метри от ул. “Козяк” в столичния квартал “Лозенец”. Точният адрес където той живее сега е ул. “Свети Осий Кордобски”, бл. 127, ет. 2.

Само на няколко крачки от баровския пентхаус се намират посолството на САЩ и “Правителствена болница”, а от прозореца се разкрива гледка към Южния парк. В съседство живее и премиерът Николай Денков, подшушнаха обитатели на елитната локация.

Новият апартамент обаче не е нает за държавнически цели. Ако вярваме на разгневени съседи, през вечер там се точела върволица от всички възможни полове, а в малките часове на нощта луксозният дом бил раздиран от женски писъци и стонове. Това дава основание на комшиите да злословят, че до кмета имало нова мадама – доста темпераментна и страстна ако съдим по гюрултията, която вдига.

Лозенчани вече се хващали на бас дали виковете са плод на битови скандали или са част от перверзна БДСМ игра, включваща всевъзможни унижения, връзване с въжета, бой с камшици и други прийоми, които могат да изтръгнат такива зверски писъци от женско гърло.

Масло в огъня наливал и фактът, че малко по-надолу по стръмната уличка е центърът по сексология на Наталия Кобилкина, където парясаната от двама съпрузи рускиня дава уроци по дълбоко гърло, кралска орална любов и други изчанчени прийоми за задоволяване на преситени богаташи от калибъра на Васил Терзиев. Нищо чудно новата спътница в живота му да е минала през руската креватна академия и за това двамата да са се нанесли в близост до Кобилкина, в случай че им трябва спешен съвет за здрава ерекция и мощни оргазми, будалкат се сеирджии.

Каквато и да е истината, с мирът и тишината в престижният, строго охраняван и безумно скъп район вече са мираж. А обитателите му са вдигнали ръце, защото нарушител на общественият ред и добрите нрави е самият кмет и новата му конкубинка. Единствената надежда на хората е да подават жалби до Борис Бонев, който също живее в “Лозенец” и винаги се е борил кварталът да е чист, подреден и спокоен.

Източник: crimesbg.com



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ