Известна маникюристка е простреляна тежко в Русе. Стрелецът е открит мъртъв (ВИДЕО)

стрелба

Простреляната жена в Русе е в критично състояние, а извършителят се е самоубил. 39-годишната Яница Николова е била оперирана в продължение на над 5 часа в болница „Канев“, предава RuseMedia.

Извършителят на престъплението е криминално проявен румънски гражданин, с когото е живеела на семейни начала. Двамата имат две деца. По неофициална информация се предполага, че причината за стрелбата е ревност. Жената, която е известна маникюристка в Русе, бе намерена простреляна снощи малко преди 20.30 часа в студиото за красота, където е работела. Простреляна е била в гърба, като куршумът е преминал в корема.

Близките на Яница са в шок от случилото се, тъй като я познават като прекрасен човек. Организирали са кръводарителна акция, тъй като има нужда от кръв 0 положителна. Тази сутрин кръв за пострадалата дари и кметът Пенчо Милков.

От болницата обясниха, че жената е настанена в интензивно отделение. Към момента има осигурена кръв, но вероятно ще трябва още за следващите дни. Нито един желаещ няма да бъде върнат, заявиха от отделението по трансфузионна хематология.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ