Диана Димитрова се ежи в съда: Предизвиквам Вергов да заведе дело за набеждаване в престъпление

диана димитрова

„Аз с този човек споразумение няма да сключвам. Това заяви актрисата Диана Димитрова, след като в Софийския районен съд тръгна делото за обида, което колегата ѝ Юлиян Вергов води срещу нея. Тя се яви лично, докато той беше представляван от адвокатката си Ина Лулчева. Съдът им предложи до 22 февруари да помислят дали не искат да се споразумеят. Именно в тази връзка актрисата от МГТ зад канала коментира, че няма да го направи. Тя добави, че иска да предизвика колегата си от сериала „Откраднат живот“, ако се чувства набеден в престъпление да я съди. Всъщност делото е за обида, тъй като Вергов се е почувствал засегнат от неин пост във фейсбук, който тя написала, след като прочела негово изяление, че е тормозила дъщеря му. Когато прочела изявлението му Диана Димитрова била силно разстроена и се наложило дори да потърси лекарска помощ, предава 24 часа.

Припомняме, че сблъсъкът между Юлиан Вергов и Диана Димитрова, които си партнираха в сериала „Откраднат живот“, се пренесе и в Софийския районен съд, година след като актрисата публикува във фейсбук снимки, на които е с посинено око и подуто лице. Сега той я съди, защото се почувствал обиден от нейния пост в социалната мрежа.

В началото на декември м.г. Софийската районна прокуратура се самосезира по твърдението на актрисата, че е била жертва на насилие от колега. Тя публикува снимките на 28 ноември 2022 г., но без да назовава име. После, при всяка поява в медии, потвърждаваше слуха без име, но с отделен насочващ детайл, че говори за колегата си Юлиан Вергов, с когото изиграха главни роли в сериала „Откраднат живот“. Тя обаче все го наричаше „лицето“.

На 1 март тази година Софийската районна прокуратура отказа да образува досъдебно производство. От прокурорското постановление обаче се разбра, че конфликтната ситуация между двамата се е разиграла в гардеробната на киноцентъра „Бояна“ на 14 ноември 2017 г.

Тогава Димитрова и Вергов снимали сериала „Откраднат живот“. В обясненията си пред разследващите Димитрова твърдяла, че е имала интимна връзка с актьора. Той отрича, казва, че били в приятелски отношения. Конфликтът между двамата бил само словесен. „А поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна“, обясни в хода на проверката Вергов.

лявата ѝ ръка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ