Искрен Митев: Опозицията играе ролята на саботьор! Безумие е, искат само да си покажат плакатите

искрен митев

Не може 30 народни представители да решат, че Народното събрание няма да работи. Програмата ни показваше, че днес е обявен ден без заседание. Изведнъж депутати от опозицията се опитват да го представят като новина. Ние няма да осигуряваме кворум, за да може опозицията да си покаже плакатите и да кажат две-три думи. Те са в политическа и информационна изолация. Това каза за „Твоят ден“ Искрен Митев от ПП–ДБ по Нова нюз.

„Опозицията играе ролята на саботьор на нормалната работа на държавата. Обвиняват мнозинството в опит за извиване на ръце и опитват да налагат волята си чрез вид насилие. Това е безумие, защото демокрацията дава правомощия на депутатите“, коментира той.

По думите му няма заявки от „Възраждане“, които да са дадени и после изпълнени. „Човекът, който трябва да вземе отношение относно непристойното поведение и саботажа на държавата от страна на опозиционните сили, е председателят на НС. Всеки депутат трябва да спазва правила и норми. НС не можа да приеме предложенията за вдигане на пенсиите, защото „Възраждане“ се опитва да дестабилизира и да прави циркове. Бюджетът и конституционните промени ще бъдат приети в срок“, заяви Митев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ