,,Точно пък той трябва да е наясно!“: Не е за вярване кой се оказа нахлулият с халат във ВиК Болярово

351187

В знак на протест в офиса на ВиК Болярово влезе мъж по халат и поиска шампоан, за да се изкъпе. „В петък помпата, която изпраща вода на 7 км до селото, не издържа. Събота и неделя монтирахме друга временно, очакваме новата на 20 декември. Никога не сме оставяли селото без вода за повече от 24 часа“, коментира Атанас Дженков, който живее в село Стефан Караджово.

Шефът на ВиК обясни, че в момента се подменя водопроводната мрежа на селото. Според него по-голяма част от жителите на Стефан Караджово проявявали разбиране.

Няма как при подмяна на водопровода да няма аномалии, каза още Дженков. За протестиращия мъж с халата шефът на ВиК разкри любопитен факт. Неговият баща над 20 г. работел във ВиК Балчик. „Би трябвало точно той да е наясно с нашата работа. Проблемите са много – безводие, стара водопреносна мрежа“, коментира още Атанас Дженков.

До няколко дни проблемът с водоснабдяването в Стефан Караджово, което е заради поредна авария, ще се реши. На 20 декември се чака нова помпа, хубавото е, че в момента се подменя изцяло водопроводната мрежа в селото, която е на повече от 60 години, увери и кметът на Болярово Христо Христов, предава ProNewsDobrich.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ